Akaryakıt sektörünün talepleri Aksaray’da masaya yatırıldı
GÜNDEMPetrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PUİS) Bölge İstişare Toplantısı, Aksaray’ın ev sahipliğinde Bölge Başkanı Oğuzhan Coşgun’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Akaryakıt sektör temsilcileri ile bölge bayilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda, sektörün gündemindeki en sıcak başlıklar, sahadaki uygulamalar ve bayilerin karşılaştığı idari ile ekonomik talepler detaylıca ele alındı.
İstişare kültürünün ön plana çıktığı toplantıda; akaryakıt sektöründe yaşanan son gelişmeler, fiyat tabelalarında 3 haneli fiyat sistemine geçiş süreci ve bu sürecin teknik ile operasyonel detayları, sektörün dönemsel sorunları ve işverenlerin önerileri kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı.
Toplantının ardından yapılan açıklamada, ortak aklın ve birlikteliğin önemine vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:"Sektörümüzün sorunlarının istişare kültürü içerisinde ele alınması ve çözüm önerilerinin ortak akılla değerlendirilmesi açısından son derece verimli geçen toplantımıza katılım sağlayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erol Sözen’e ve değerli sektör temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte istişare ediyor, sektörümüzün geleceği için kararlılıkla çalışıyoruz." Denildi. *ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir