Balık tezgahları şenlendi
GÜNDEMHavalar soğumaya başladı balıkçılarda da hareket başladı. Denizlerin soğuması ile balıkların yağlanması lezzeti de beraberinde getirdi. Aksaray’da balıkçı tezgahları şenlenerek zengin bir balık çeşitleri ile tüketicilerin dikkatini çekmeye başladı.
Vatandaşlar balığa yoğun ilgi göstererek balıkçı tezgahlarının önünde kalabalık oluşturmaya başladı. Günün akşamında yemeği balık olmasını isteyenler, beğendikleri balıkları alarak afiyetle yiyecekler.
En çok aranan balık olarak hamsinin fiyatını gözden geçiren vatandaşlar, yerli ve ithal palamuttan, levrek, çipura, somon ve istavrit gibi balıklar arasında bir seçim yaparak kesesine göre olanları tercih ettikleri gözlendi. İstavrit 150, hamsi 125, palamut 125, levrek 300, çipura 300, somon 250, barbun 200 ve dişli balık 200 liradan işlem görüyor.*ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir