© Yeni Aksaray Gazetesi

Çevreye duyarlı etkinlik

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen "ÇEDES-Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında "Yıl Sonu Etkinlikleri" İl Millî Eğitim Müdürü  Metin Alpaslan, İl Müftüsü Veysel Işıldar ve ilimizin 35 okulundan öğretmenlerin ve 500'den fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikler, öğrencilerden oluşan mehter takımının gösterisi ve ardından İl Millî Eğitim Müdürü ve İl Müftüsünün konuşmalarıyla başladı.

Etkinlikler kapsamında öğrencilere eğlence istasyonları kuruldu. Bu istasyonlar arasında mangala, reversi, halat çekme, dart, matrak, rubik küpler, denge oyunu, aşık oyunu gibi daha birçok istasyon yer aldı. Kurulan toplamda 15 farklı istasyonda öğrenciler eğlenceyi doruklarda yaşadı. Ayrıca etkinliklerde başarılı olan öğrencilere İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından madalya verildi.

Yıl sonu etkinlikleri sonunda ise Aksaray Belediyesi, öğrencilere çorba ve tatlı ikramında bulundu. Programa katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür edilerek etkinlikler sonlandırıldı. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER