© Yeni Aksaray Gazetesi

Dondurmada çeşit çoğaldı

Yaz aylarının vazgeçilmez tatlılarından olan dondurma, kış mevsiminin sona ermesiyle birlikte yeniden tezgahlardaki yerini Nisan ayında almıştı. Havaların bugünlerde iyice ısınmasıyla artık aranan bir lezzet haline gelen dondurma, eskiye göre çeşit sayısını artırınca tüketicinin de kafasını karıştırmaya başladı. Her yaştan insanın keyifle tükettiği dondurmalar, yaz ayı ve sıcakların artmasıyla ilgi odağı oluyor. Hatta tercih konusunda tüketiciler arasında sürekli değerlendirmelerde bulunup, Maraş mı yoksa fabrika çıkışlı dondurmalar mı yoksa Aksaray esnafının kendi el emeği göz nuruyla yapılan yerli dondurmalar mı daha iyi yarışı başladı. HABER : AHMET ÖZDEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER