Eski Sanayi’de çöp alanında yangın
GÜNDEMEski sanayi bölgesinde, çöplerin gelişigüzel atıldığı bir alanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangın, büyük bir felakete dönüşmeden söndürüldü.
Yangının, çevrede biriken yanıcı maddelerden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Özellikle sıcak havalarda bu tür alanların yangın riski taşıdığına dikkat çekilirken, olay bölge halkı tarafından endişeyle karşılandı.
Yetkililer, çöplerin düzenli toplanmaması ve alanın denetimsiz bırakılmasının ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirtti. Vatandaşların çevre bilinci konusunda daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yapılırken, benzer olayların yaşanmaması için temizlik ve güvenlik önlemlerinin artırılması çağrısı yapıldı.*CEREN NERGİZ
İlginizi Çekebilir