İhracatçı firmalarımız gurur kaynağı
GÜNDEMTürkiye’nin ilk bijon üretim tesisi olan Beşel Bijon’un, MAN, Mercedes-Benz Türk ve Otokar gibi sektörün devlerine üretim yaparak, 1.500’den fazla ürün çeşidiyle hem ülkemizin hem de Aksaray’ın gurur kaynağı olmayı sürdürdüğü ifade edildi.
22.000 metrekarelik modern üretim tesisinde, yüksek teknoloji ve uluslararası kalite, iş sağlığı ve çevre yönetimi standartlarıyla üretim yapan firmanın, sanayi altyapısına güç kattığı belirtildi.
Ziyarette, firmanın üretim süreçleri, ihracat faaliyetleri ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında detaylı bilgiler alındı. Beşel Bijon’un misafirperverliği için teşekkür eden İl Müdürü Gürel, “Aksaray’dan yükselen sanayi gücüyle; Güçlü Sanayi, Güçlü Aksaray” mesajını paylaştı. *ERDEM SÜDEMEN
İlginizi Çekebilir