© Yeni Aksaray Gazetesi

Şehadete erişinin yıl dönümünde unutulmadı

İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, 2016 yılında Şehit olan PÖH Sinan Kunduracı’nın şehadetinin yıl dönümünde kabri başında düzenlenen mevlid programına katıldı. Şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Emniyet Müdürü, ailemize sabırlar dileyip tekrardan başsağlığı diledi.

İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, 2016 yılında şehit düşen PÖH Sinan Kunduracı'nın şehadetinin yıl dönümünde kabri başında düzenlenen mevlid programına katılarak, şehidimizin unutulmadığını göstermiş oldu. Mevlid programı, yalnızca bir anma etkinliği olmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumun bütünlüğü ve dayanışma duygusunun pekişmesini de sağladı.

Emniyet Müdürü Bekir Demir, şehidin ailesinin acılarını paylaşarak, onlara sabırlar diledi. Bu tür hatırlamalar, kamu güvenliği için canlarını feda eden kahramanlarımızın ailelerine yönelik bir vefa borcudur. Devletin ve toplumun, şehit ailelerine karşı sorumluluğu, sadece anma etkinlikleriyle sınırlı kalmamalı; sürekli bir destek ve iletişim içerisinde olunmalıdır. Şehit PÖH Sinan Kunduracı’nın hatırası, sadece ailesi için değil, tüm milletimiz için de son derece değerlidir. Onun ve onun gibilerin fedakarlıkları, ulusumuzun bağımsızlığı ve güvenliği için atılan en büyük adımlardır.

Şehitlerimizin anısını yaşatmak, sadece anma günlerinde değil, her daim onlara duyduğumuz minnetin bir ifadesi olmalıdır. Şehitlerimiz, bizlere bırakmış oldukları miras ve değerlerle daima yüreklerimizde yaşayacaktır. *CEREN NERGİZ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER