TBMM Başkanı Kurtulmuş Aksaray'da
GÜNDEMAksaray Valisi Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ruz-ı Vuslat Somuncu Baba Anma Programı vesilesiyle şehri ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'u Valilik Makamı'nda misafir etti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Somuncu Baba'nın anıldığı Ruz-ı Vuslat etkinlikleri için Aksaray'a geldi. Program öncesinde Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından valilik önünde karşılandı. Valilik makamına çıkılarak şehir ve etkinlikler hakkında bilgi verildi.
Görüşmenin Aksaray için önemli bir ziyaret olduğu belirtilirken, Vali Kumbuzoğlu, nazik ziyaretleri ve programa katılımları için TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a şükranlarını sundu.*BÜŞRA BOYSAK
İlginizi Çekebilir