Kavun ve karpuz üretimi ile Sarıyahşi öne çıktı

Aksaray’ın bereketli toprakları her yıl farklı ürünlerde öne çıkarak bölgesinin reklamı olurken, bu yılda kavun ve karpuz üretiminde Sarıyahşi ilçesinin öne çıktığı gözlendi.
İlçe vatandaşları bu konuda sosyal medyada reklam yaparken “İlçemizde son on yıldır, artan oranda kavun ve karpuz üretimi konusunda, üretim kalitesi ve aromasıy la haklı bir üne kavuştu. Bu üretimde büyük emekleri olan namı değer Köfteci Cengiz ve oğlu Ahmet 'in ürettiği kavun ve karpuzun kalitesi tartışılmayacak kadar güzel”
Sadece ilçede değil Aksaray ve çevre illere de gönderilen kavun karpuzlar hem ilgi çekiyor hemde özellikle tercih ediliyor. Ata tohumundan üretilen Sarıyahşi’nin kavun ve karpuzları, halk arasında “Tadından çatlamış” denilerek tüketiciye sunuluyor.*AYHAN ÖZDEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.