Yemekhaneler denetlendi
Şehirdeki okul ve yurt yemekhaneleri denetimden geçti. Denetimlere bizzat Tarım Müdürü Bülent Saklav’da katıldı. Saklav, ilgililere yemekhane ve kantinlerin hijyen koşulları, personelin hijyen eğitimi sertifikaları, gıdaların saklanma, pişirilme, sunum ve özellikle hazır yemeklerin sıcaklığı ile bu ürünlerin üretiminden tüketimine kadar soğuk zincirde muhafaza edilmesi gerektiği gibi konularda bilgiler verdi.*HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.