
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Aksaray’da sivil toplum kuruluşlarının kurum ve kuruluşlarla olan iş birliği ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray Kültür, Çevre ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) yönetimi, İl Müftülüğü makamına anlamlı bir konuklama gerçekleştirdi.
AKÇED Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Gelen ve beraberindeki heyet, İl Müftüsü Ali Efe’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı dileklerini iletti. Müftülük makamında samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, dernek tarafından yürütülen kültürel, çevresel ve gençliğe yönelik projeler ile faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Ali Efe, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla AKÇED Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Gelen ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.*ERDEM SÜDEMEN
2027 Yılı trafik cezaları yeni tarifesi belli oldu
Huzurevinde "Genç Büyükler" korosu ağırlandı
Ziyaret ve inceleme aynı anda yapılıyor
Pazarın tezgâhları tek tek incelendi
GEÇMİŞE IŞIK TUTAN ANLAMLI MİRAS Evini müzeye dönüştüren Mustafa Ay’ın hatırası yaşıyor
Kaçak kazı yapan 5 şüpheli suçüstü yakalandı
OTOMOBİL İLE TIR Kafa kafaya çarpıştılar

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.