
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Milli takımımızın heyecan dolu mücadelesi, Aksaray’da muazzam bir taraftar organizasyonuyla adeta stadyum atmosferine dönüştü. Aksaray Belediyesi tarafından Salı Pazarı alanına kurulan dev ekran, ay-yıldızlı ekibe destek vermek isteyen binlerce Aksaraylıyı tek bir yürek halinde bir araya getirdi.
Turnuvanın ilk gününde alanı hıncahınç dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve dillerinde marşlarla meydanı kırmızı-beyaza boyayarak büyük bir coşku seli oluşturdu.
Aksaray genelindeki bu büyük milli heyecana spor ve gençlik camiası da en üst düzeyde destek verdi. Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek’in de bulunduğu organizasyonda, Belediyenin böylesi bir programı düzenlemesinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.
Turnuva boyunca milli heyecanın ve bu güzel birlikteliğin Aksaray’ın farklı meydanlarında aynı coşkuyla devam etmesi bekleniyor.*AYHAN ÖZDEN
Hasrete Son Verdik: 2-0
Kuzeyborudeplasmanda Beşiktaş’ı devirdi: 3-2
Ağaçören’de 5. Ceviz Festivali coşkusu yaşandı
Balkonlar çiçek açtı
Muhtarlar Derneği ziyaret edilerek, günleri kutlandı
Akrep zehri araştırmalarına bilimsel destek verecek
"GERÇEK BİR KADIN" Gülağaç’ta film çekimi

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.