
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Devlet Su İşleri (DSİ) 4. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Aksaray’da, tarımsal verimliliği artıracak ve su kaynaklarını koruyacak dev projenin saha denetimleri aralıksız sürüyor.
Aksaray Uluırmak (Mamasın) Barajı Sulaması Yenileme Projesi kapsamında gerçekleştirilen teknik gezide; DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, Sulama Daire Başkanı Oğuzhan Bektaş, DSİ Bölge Müdürü Mehmet Alp, teknik heyet ve yüklenici firma yetkilileri sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.
SAHADAKİ ÇALIŞMALAR YERİNDE GÖRÜLDÜ
Heyet, proje alanındaki arazi incelemelerinde bulunarak kapalı sistem modern sulama altyapısında gelinen son durumu yerinde gözlemledi. Bölge tarımı için hayati önem taşıyan modernizasyon çalışmalarının takvimine uygun ilerlemesi için sahada detaylı kontroller yapıldı.
ŞANTİYEDE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Arazi tetkiklerinin ardından şantiye binasına geçen üst düzey heyet, yetkililerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda projenin mevcut durumu, kaydedilen aşamalar ve önümüzdeki süreçte atılacak adımlar kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı.
Aksaray tarımının geleceğine büyük katkı sunacak projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki su israfının önüne geçilmesi ve sulama verimliliğinin en üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.*ERDEM SÜDEMEN
Kuraklığa dayanıklı buğday ekimi yapıldı
Okul yöneticileri ile OYSS ve TÜBİTAK bilgilendirme toplantısı
"Her ay bir söyleşi" programı
Yaya geçidinde çarptı
Sanayi teşvikleri Gülağaç’da anlatıldı
Uyuşturucu seraya taşındı
ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT VERİLMİYOR Aksaray’da sıkı egzoz denetimi

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.