© Yeni Aksaray Gazetesi

10 Kişi ile beraberlik

Aksaray Belediyespor sahasında konuk ettiği Bergama karşısında, 10 kişi olmasına rağmen beraberlikle biten karşılaşmadan bir puana razı olmak zorunda kaldı.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor hafta sonu Pazar günü sezonun 5.haftasında Bergama Belediyespor takımını konuk etti. Mutlak 3 puan için sahaya çıkan Aksaray Belediyespor ilk 45. Dakikalık sürede rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiremeyince konuk takım ceza sahamızda daha çok pozisyon üreten takım olarak göze battı.  Maçın 17. Dakikasında Mustafa Kayabaşı kırmızı kart ile oyun dışı kalınca, Aksaray Belediyespor sahada on kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. İlk 45. Dakikada her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda konuk takım kalesinde gol pozisyonları arayan Aksaray ekibi 10 kişi olmasına rağmen sık sık kontra atak geliştirerek gol arayışlarını sürdürdü. Konuk takımın çok iyi kapandığı karşılaşmada defansı geçmenin çok zor olduğunu gözlemleyen Aksarayspor forvetleri, farklı yöntemler geliştirse de 90 dakikanın düdüğü çalınca sahadan 0-0 berabere kalarak ayrıldı.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER