© Yeni Aksaray Gazetesi

33 Ayda 372 bin ton sıcak asfalt atıldı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve geldiği 33 aylık dönemde 48 mahallede altyapıdan üstyapıya şehrin birçok noktasında çalışma gerçekleştirildi. Bu süre zarfında şehir genelinde 372 bin ton asfalt serimi yapılırken, 2022 yılında gerçekleşecek çalışma ile bu rakam artarak devam edecek denildi.

Aksaray’ın göç alan bir şehir olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimiz sürekli gelişiyor ve büyüyor. Bununla birlikte yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkıyor. Aksaray Belediyesi olarak altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, sosyal belediyecilik anlamında şehrimize değer katacak yatırımlar yapıyoruz” dedi.

Başkan Dinçer “Ekiplerimiz sahada yoğun mesai harcayıp güzel bir çalışma sergiledi. Geçtiğimiz çalışma sezonunda 108 kilometrelik asbest boru değişiminin yüzde 85 oranını yakaladık. 5 yılda bitmesini öngördüğümüz asbest boru değişimini bu yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Göreve geldiğim günden bu güne kadar 48 mahallede 372 bin ton asfalt serimi yaptık. 2022 yılı içerisinde asfaltlama çalışmamız kaldığı yerden devam edecek. Özellikle altyapısı tamamlanmış ve ihtiyaç duyulan güzergâhlara öncelik vereceğiz. Çünkü atılan asfaltın uzun ömürlü ve kullanılabilir olmasına önem veriyoruz.” Dedi. *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER