© Yeni Aksaray Gazetesi

Aile Hekimlerine Akılcı Laboratuvar kursu

Aksaray Aile Hekimleri Derneği üyelerine yeni bir hizmet olarak Akılcı Laboratuvar kursu düzenledi. Konuyla ilgili bilgi veren Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Şenol Atakan şunları söyledi:

“Meslektaşlarımızın Tıp gibi bir pozitif bilim alanında sürekli gelişimine ve yenilikleri takip etmesini görevimiz sayıyoruz ve inanıyoruz..

AKAHED olarak; ilimizdeki değerli meslektaşlarımız ve üyemiz hekimlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ‘AKILCI LABORATUAR KULLANIM KURSU’ düzenledik.

12-13 Ekim 2024 tarihlerinde Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen kursa meslektaşlarımızın ilgisi büyük oldu.

Alanının başarılı isimlerinden; Mustafa Kemal Üniversitesi’nden değerli hocamız Sn. Prof. Dr. Oğuzhan Özcan beyefendi; derneğimizin daveti üzerine Aksaray’a gelerek, 2 gün boyunca bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşmıştır.

Akıllı ve etkin laboratuar kullanımı nasıl olmalı, testlerin klinik önemleri, yorumlanması gibi birçok konuda, hocamızın güzel ve akıcı anlatımıyla bilgilerimizi tazelemiş olduk.

Katılan hekimlerin çok istifade ettiği ve memnuniyetlerini dile getirdiği bu güzel kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese, başta kıymetli hocamıza ve Ağaçlı Otel ekibine şükranlarımızı sunarız.

Katılan meslektaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Her vatandaşımızın özellikle hastalanmadan aile hekimliklerinde düzenli kontrollerini yaptırmasını önemsiyoruz..

İlimizin sağlık alanında daha iyi seviyelere gelebilmesi, birinci basamak ve aile hekimliğinin gelişimi noktalarında; AKAHED olarak eğitim, kurs, etkinlik, proje gibi birçok alanda çalışmalarımız devam edecektir.

Bu konudaki çaba ve gayretlerimize karşılık gösterilen memnuniyet ve takdir, bizlerin motivasyon kaynağı olmaktadır.

Mesleki gelişimimiz ve aile hekimliğinin daha iyiye götürülmesi noktasında; yapacağımız başka etkinliklerde görüşmek üzere diyor, saygılar sunuyoruz.” *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER