© Yeni Aksaray Gazetesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne 23 personel alınacak

Türkiye İş Kurumu tarafından; afet, salgın, acil durum dönemlerinde ve diğer mücbir sebeplerde kamu hizmetlerinin desteklenmesi yoluyla özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engellemek ve bu kişilere geçici gelir desteği sağlamak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenleniyor.

Bu çerçevede; Covid-19 salgınına bağlı olarak, İl Müdürlüğü ile Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Müdürlüğüne bağlı (Ortaköy İlçesi dâhil) kuruluşların hizmet alanlarında temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerinin yapılması amacıyla 23 kişilik Toplum Yararına Program düzenleneceği bildirildi.

4,5 ay süreyle gerçekleştirilecek Toplum Yararına Programa başvurular 17/10/2022-21/10/2022 tarihleri arasında e-Devlet, İŞKUR e-şube ( www.iskur.gov.tr ) veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden yapılacak.

                Katılımcılar noter kurası ile belirlenecek olup program 01/11/2022-15/03/2023 tarihleri arasında uygulanacak. *İBRAHİM AMAÇ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER