© Yeni Aksaray Gazetesi

Ak Partinin gençleri Ankara’da liderler okulunda buluştu

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen “Genç Liderler Okulu”na Aksaray’daki gençlik teşkilatları da katıldı.

Gençlik Kolları İl Yürütme Kurulu üyeleri ile nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçe gençlik kolları ve teşkilat başkanlarının hazır bulunduğu kampa, AK Parti Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı ve yönetimi çıkarma yaptı.

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Şükrü Öztürk, Genç Liderler Okulu programının oldukça verimli geçtiğini belirterek, bu organizasyonda Aksaray’da ve ilçelerini temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Genç Liderler Okulu programıyla ilgili olarak bilgiler aktaran Başkan Öztürk, “Yapılan eğitime; 81 il gençlik kolları başkanımız, 81 il gençlik kolları yürütme kurulu üyelerimiz, 189 gençlik kolları ilçe başkanı ve teşkilat başkanlarımız katıldı.”

Programda birbirinden önemli konuları ele aldıklarını kaydeden Öztürk, kamp boyunca AK Parti Demokrasi Yolculuğu, Türkiye Yüzyılı, Genç Arazi, Tecrübe Paylaşımı, Siyasette Etkili İletişim, Siyasetin Öznesi AK Gençlik, Örnek Şahsiyetler, Dezenformasyon ile Mücadele ve Yüzyılın İşini Yirmi Yılda Sığdırdık gibi derslerin işlendiğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER