AKİMDER’e hayırlı olsun ziyareti
GÜNDEMAksaray Muhtarlar Derneği yönetimi, Önder Akimder Derneği’ni ziyaret ederek yeni dönem çalışmaları için başarı dileklerini iletti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşları ile muhtarlar arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.
Şehrin yerel yönetimindeki önemli temsilcilerinden biri olan muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarıyla olan diyaloglarını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ beraberinde, Başkan Yardımcısı Ahmet Koçak ve Hasas Mahallesi Muhtarı Bilal Çelebi ile birlikte, Önder Akimder Derneği Başkanı Celalettin Kılıç’a ziyaret gerçekleştirdi.
Önder Akimder yönetimi tarafından karşılanan heyet, derneğin yeni faaliyet dönemi ve projeleri hakkında bilgiler aldı.
İSTİŞARE VE İŞ BİRLİĞİ MESAJI
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen görüşmede, mahallelerin sorunları ve toplumsal projelerde muhtarlar ile derneğin nasıl ortak hareket edebileceği üzerine istişarelerde bulunuldu. Başkan Fikret Dağ ve beraberindeki heyet, dernek yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.*İBRAHİM AMAÇ
İlginizi Çekebilir