© Yeni Aksaray Gazetesi

AKSARAY MENEMEN MAÇINA HAZIR

Motolux 68 Aksarayspor Nesine Kırmızı grupta Lig’in 8. haftasında deplasmanda Menemenspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü Menemen İlçe Stadında gece maçına çıkacak olan siyah-beyazlı temsilcimiz 19.00’da karşı karşıya gelecek.

En son çalışmasını dün kendi tesislerinde Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, taktik çalışmayla sona erdi. Aksarayspor bugün kaldığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

MAÇIN ORTA HAKEMİ ŞANLIURFA BÖLGESİNDEN

2.Lig Kırmızı Grup 8. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Menemenspor – Motolux Aksarayspor maçını Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek.

Pazar günü Menemenspor ile Motolux 68 Aksarayspor arasında oynanacak olan maçı Şanlıurfa spor bölgesinden klasman hakemi Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek. Yardımcılıklarını Van bölgesindenUmut İncili ile Şanlıurfa bölgesinden Abdulkadir Yılmazoğlu yönetecek. Mücadelede 4. Hakemliği ise Mardin bölgesinden Muhammed Mehmetcan Söylemez üstlenecek.

TAKIMDA EKSİK FUTBOLCU BULUNMUYOR

Zorlu maç öncesinde Motolux 68 Aksarayspor’da cezalı ve sakat futbolcu bulunmazken, siyah-beyazlı ekibimizde geçen hafta Elazığspor karşısında sergilenen iyi futbolun Menemen karşısında da sergilenmesi bekleniyor.  

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER