© Yeni Aksaray Gazetesi

Aksaray Üniversitesi'nde ‘Magic Therapy’ etkinliği düzenlendi

Aksaray Üniversitesi(ASÜ), sponsorluğunu Hayat Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin yaptığı, ASÜ Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve ASÜ Ailem Öğrenci Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen "Magic Therapy" etkinliği, 11 Ekim 2024 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Etkinlik, Aile Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Duman ve Hayat Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kurucusu Uzm. Psk. Dan. Merve Südemen ile ASÜ Ailem Topluluğu Başkanı Fatma Zehra Kılıç'ın kısa konuşmalarıyla başladı. Ardından, Psikolojik Danışman Yusuf Mert Duman, çocuk terapisinde illüzyonun terapötik bir faktör olarak nasıl kullanılabileceğini katılımcılara aktardı.

İllüzyon ve sihirin psikolojik danışmanlık alanındaki yeri ve önemi üzerine etkileyici sunumlar ve uygulamalarla dolu geçen etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Psikolojik destek alanında yeni yaklaşımlar arayan profesyoneller ve üniversite öğrencileri için ilham verici bir deneyim sundu.

Katılımcılar, etkinlikte öğrendikleri bilgilerin yanı sıra, sihirinterapötik etkilerini deneyimleme fırsatı buldular. "Magic Therapy" etkinliği, gelecekte daha fazla benzer etkinliklerin düzenlenmesi konusunda katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldı.

Bu tür etkinliklerin, çocuk terapisi alanında farkındalık oluşturmaya ve yenilikçi yaklaşımların benimsenmesine katkıda bulunması bekleniyor. ASÜ Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, bu tür organizasyonlarla hem akademik hem de toplumsal düzeyde katkı sağlamayı hedefliyor. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER