© Yeni Aksaray Gazetesi

AKSARAY’DAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE Emine Kastamonu Bld.Spor ‘a transfer oldu

Aksaray Belediye Spor Kadın hentbol takımı oyuncularından Emine Gökdemir, geçen sezonun süper lig şampiyonu Kastamonu Belediye Spor’a transfer oldu.

Kastamonu Belediye Spor’un, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olmasından dolayı genç oyuncu Emine, 19 yaşında Şampiyonlar Liginde oynayacak. Bu önemli sürpriz transfer sonrası hentbol kamuoyunun gözü Aksaray’a ve Emine’ye çevrildi.

Alt yapısı ile göz dolduran Aksaray Belediye Spor, kendi alt yapısından yetişen Emine Gökdemir’in şampiyonlar liginde oynayacak olan Kastamonu Belediye Spor’a transferinden son derece memnun. Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginde hiç dış transfer yapmadan tamamen kendi alt yapısından yetişen oyuncularla yer alan Belediye Spor’da geçen sezon Emine sivrilen isimlerden biri olmuş ve Akdeniz Oyunlarında A Milli Takımımıza çağrılmıştı. Ardından Konya’da yapılan 5.İslami Dayanışma Oyunlarında da şampiyon olan A Milli Kadın Hentbol takımımızda da oynayan ve dikkatleri üzerine çeken genç oyuncuyu Kastamonu Belediye Spor kadrosuna kattı. Emine’ye hem Şampiyonlar Liginde hem de Süper Lig şampiyonluğu yolunda başarılar diliyoruz.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER