© Yeni Aksaray Gazetesi

Aksaraylı kadınlar Ankara’da ‘adalet ve hayat’  paneline katıldılar

Aksaraylı üç başarılı kadın; moderatörlüğünü usta televizyoncu Gülgün Feyman’ın üstlendiği "Kadın, Hayat ve Adalet" konulu panelde yer alarak Aksaray’ı başarıyla temsil etti. Panelde kadının toplumdaki yeri ve adalet arayışı masaya yatırıldı.

Türkiye’nin gündem maddeleri arasında yer alan kadın hakları ve toplumsal adalet, seçkin isimlerin katıldığı panelde tartışıldı. Moderatörlüğünü duayen gazeteci ve haber spikeri Gülgün Feyman’ın yaptığı "Kadın, Hayat, Adalet" temalı organizasyona Aksaray’dan üç kadın temsilci katıldı. İyi Parti Aksaray Kadın Politikalar başkanı Naciye Akkuş Türk, parti yönetim kurulu üyeleri Serpil Dutkun Karaköy ve Özlem İpekdal Örs yer aldı.

Aksaraylı heyet, panel süresince yerel düzeyde yürütülen kadın çalışmaları, Anadolu kadınının toplumsal hayattaki yeri ve adalet sisteminden beklentileri üzerine görüşlerini paylaştı.*BÜŞRA BOYSAK

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER