© Yeni Aksaray Gazetesi

AKSARAYSPOR EVİNDE YARA ALDI

Aksarayspor: 0 - Yomraspor. 2

 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Aksaray Belediye spor dün sezonun 23. Haftasında kendi evinde Yomra spor takımını konuk etti. İlk devresi ortada geçen maçta saha zeminin ağır olması iki takımada zor anlar yaşattı. 90 Dakika düdüğünün çalması ile temsilcimiz Aksarayspor sahadan 2-0 yenik ayrıldığını gösterdi.

Maçın ilk devresi orta saha mücadelesi ile geçti. İki takımda temkinli oynadı. Maçta gol pozisyonu bakımında çok kısırdı. İlk dakikalarda Yomra’nın sağdan atağın Yomra’nın sağ kanat oyuncusu Cem’in sürüklediği top ceza sahası ortasında Yomra’nın forvet oyuncusu tarafından değerlendirilemedi. Dakikalar 30’u gösterirken Yomra’nın soldan atağında Yiğit kaleci Serkan’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda Serkan topu kornere çeldi. Aksarayspor’un etkili atağında Mehmet Aytemiz kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda topu kaleciye nişanlayınca galibiyet golü kaçmış oldu. İlk devrede başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci devresinde Yomra spor 78. Dakikada aradığı golü Batuhan Kayıkçı ile buldu durum 0-1 oldu. Gelen şok golün ardından Aksaray spor rakip kaleye beraberlik golü için yüklendiği dakikalarda defansında da açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Yomra spor maçın 90+1’de durumu Ökkeş Karaoğlu ile 0-2 yapan golü kaydetti. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Aksaray spor sezonun 23. Haftasında evinde önemli bir üç puan kaybeden takım oldu.  Siyah beyazlı temsilcimiz hafta sonu Pazar günü küme düşme potasında yer alan Çarşamba spor takımına konuk olacak.   

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER