© Yeni Aksaray Gazetesi

AKSARAYSPOR’DA İKİ TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Aksaray Belediyespor ligin ikinci devresi öncesinde kadrosunu yaptığı iki transferle güçlendirdi. Siyah beyazlılar Esenler Erokspordan stoper mevkiinde görev yapan 24 Yaşındaki Batuhan Yılmaz ve Ümraniyespordan sağ açık mevkiinde görev yapan 25 Yaşındaki Tahsin Hacımustafaoğlu ile anlaştı.

Temsilcimiz Esenler Erokspor’dan 24 yaşındaki İstanbul doğumlu stoper oyuncusu Batuhan Yılmaz ile anlaştı. Batuhan Yılmaz Fenerbahçe alt yapısından 2018 yılından ayrıldıktan sonra Modafenspor’da kiralık, 24 Erzincanspor’da kiralık, Esenler Erokspor ve Bergama Belediyespor takımlarında kiralık olarak görev aldı.

Batuhan Yılmaz bu sezon ilk devre Erokspor spor forması ile kupada 3 , ligde 5 olmak üzere toplam 8 maçta görev aldı. 1999 yılında Balıkesir’de doğan Batuhan Yılmaz futbol kariyerinde TFF 3. ligde 45 maç, TFF 2.ligde 28 maç, Ziraat Türkiye kupasında 6 maç,olmak üzere 79 resmi maçta forma giyerken 3 kez rakip fileleri sarstı.

Takımımızın diğer transferi ise Süper Lig Ümraniyespor’dan Tahsin Hacımustafaoğlu ile anlaştı. 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tahsin Hacımustafaoğlu Kartalspor, Şile Yıldızspor, Ümraniyespor ve geçen yıl Batman Petrolspor’da şampiyonluk yaşadı.İki futbolcu da takımın Antalya kampına katıldılar.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER