© Yeni Aksaray Gazetesi

Anneler toplumun en değerli varlıklarıdır

Türk Anneler Derneği Aksaray Şube Başkanı Serpil Kulak, Anneler Günü’ne özel mesajında şu görüşlere yer verdi : “Ömrümüzde, bizi belki de karşılıksız seven tek varlık olan tüm annelerimizin ``Anneler Günü '' nü kutluyoruz. Annelik dünyanın en kutsal görevi ve en yüce duygusudur. Annelerimizin bize öğrettiği değerler bir ömür boyu yol gösterici olur. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan toplumumuzun en değerli varlıklardır.

Türk Anneler Derneği, Atatürk'ün çizdiği yoldan bizler, tüm anneler olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi ilimde, fende, teknolojide ve sanatta başarılı insanlar olarak yetiştirmeye çalışacağız. Adımlarımızı hep ileriye doğru atacağız.

Çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde sevgi, özveri, uzlaşma ve hoşgörü ile yürütmeli ve evlatlarımıza bunları öğütlemeliyiz. Yarınlarımızın sahibi olacak çocuklarımızın daha mutlu bir dünyada yaşamaları için sağlam karakterli olmaları, birbirlerini sevmeleri ve geleceğe emin adımlarla yürüyebilmelerine Anne olarak önderlik etmeliyiz.

Teşkilatımızın büyük üzüntü ile kutladığı bu Anneler Günü 'nün yıldızı merhume 'Gül Baysal annemizi 'yılın annesi olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Ruhun şad olsun diyoruz.

Yüreği sevgi dolu Anneler "Anneler Günü"nüzü saygı ile kutlar, sağlıklı günler dileriz.” *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER