© Yeni Aksaray Gazetesi

Araçlar çarpıştı hasar oluştu

Hacılar Harmanı Mahallesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Aksaray merkez Hacılar Harmanı Mahallesi’nde gün içerisinde trafik kazası hareketliliği yaşandı. Selçuk Caddesi ile 12. Bulvar’ın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, iki otomobil çarpıştı.

Edinilen bilgilere göre, Selçuk Caddesi üzerinde seyir halinde olan 79 AAP 332 plakalı otomobil ile 12. Bulvar istikametinden gelen 68 AEM 704 plakalı otomobil, kesişim noktasında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücülerin ve araçlarda bulunanların sağlık durumlarını kontrol etti. Yapılan incelemeler sonucunda kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı belirlendi.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde ikinci bir kaza riskine karşı trafik güvenliğini sağlayarak akışı kontrollü şekilde yönetti. Kaza yapan araçlar, polis incelemelerinin ve gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Ekipler, kazanın oluş şekliyle ilgili tahkikat başlattı.*HABER MERKEZİ

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER