© Yeni Aksaray Gazetesi

ATSO’DA MUH­TE­ŞEM TÖREN Devir tes­lim­le gö­re­vi dev­ral­dı­lar

Ak­sa­ray Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası 2022-2026 Yılı Yö­ne­tim Ku­ru­lu Devir Tes­lim Tö­re­ni ATSO Kon­fe­rans Sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti. Prog­ra­ma çok sa­yı­da da­vet­li ka­tıl­dı. Eski ATSO Baş­kan­la­rı­nın da prog­ram­da yer al­ma­sı vefa duy­gu­la­rı­nın ön plana çık­ma­sı­na ve­si­le oldu.

Devir tes­lim tö­re­ni­nin açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan ön­ce­ki dönem Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan Yar­dım­cı­sı Rafet Al­tın­pı­nar, ATSO Baş­ka­nı Ahmet Koçaş ve Mec­lis Baş­ka­nı Fatih Tekin’e te­şek­kür eder­ken, yeni dö­nem­de ba­şa­rı­lar di­le­di.
ATSO Mec­lis Baş­ka­nı Fatih Tekin’de seçim sü­re­ci­nin ta­mam­lan­dı­ğı­nı artık ça­lış­ma vak­ti­nin gel­di­ği­ni be­lir­tir­ken, yeni dö­nem­de ATSO Mec­li­sin­de görev ala­cak üye­le­re te­şek­kür etti.


Ak­sa­ray Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ahmet Koçaş, Oda se­çim­le­ri­nin ta­mam­lan­ma­sıy­la bir­lik­te Mec­lis, Yö­ne­tim Ku­ru­lu, TOBB De­le­ge­le­ri ve Di­sip­lin Ku­ru­lun­da görev ala­cak üye­le­re ba­şa­rı­lar di­ler­ken, Ak­sa­ray iş dün­ya­sı­na da te­şek­kür etti.
Ana­do­lu’da sa­na­yi­nin ve ti­ca­re­tin mer­ke­zi­nin Ak­sa­ray ol­ma­sı için yeni yö­ne­tim­le bir­lik­te hızla ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­ya­cak­la­rı­nın al­tı­nı çizen ATSO Baş­ka­nı Koçaş, yap­tı­ğı açık­la­ma da “Tür­ki­ye Oda­lar ve Bor­sa­lar Bir­li­ği­ne bağlı ola­rak Ak­sa­ray Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Oda­mı­zın se­çim­le­ri­ni ta­mam­la­mış bu­lu­nu­yo­ruz. ATSO Mec­li­sin­de, Yö­ne­tim Ku­ru­lun­da görev ala­cak tüm ar­ka­daş­la­rı­mı­za ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz. Bu­gün­den iti­ba­ren ortak ga­ye­miz ve ortak pay­da­mız Ak­sa­ray’ımızı başta Sa­na­yi’de, Ti­ca­ret­te ve Tu­rizm’de bu­lun­du­ğu nok­ta­dan çok daha ile­ri­ye gö­tür­mek­tir.
Yö­ne­tim Ku­ru­lu­muz­la bir­lik­te hızlı bir şe­kil­de ça­lış­ma­la­rı­mı­za baş­la­ya­rak st­ra­te­jik pla­nı­mı­zı oluş­tu­ra­cak, iş pla­nı­mı­zı ha­zır­la­ya­cak ve pro­je­le­ri­miz­le Ak­sa­ray’ı Ana­do­lu’nun mer­ke­zi ya­pa­ca­ğız. Bun­dan 8 yıl önce dile ge­tir­di­ği­miz “Bir Şeh­rin Kalbi İlçe­le­riy­le Bir­lik­te Atar” slo­ga­nı­mız­dan yola çı­ka­rak Or­ta­köy’ümüz, Eskil’imiz, Ağa­çö­ren’imiz, Sa­rı­yah­şi’miz, Gü­zel­yurt’umuz, Gü­la­ğaç’ımız ve Sul­tan­ha­nı’mızla Ak­sa­ray’ın çok daha iyi yer­ler­de ol­ma­sı için bir­lik­te ha­re­ket ede­ce­ğiz.
Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­miz­de ya­tı­rım­cı­la­rın ta­lep­le­ri­ni, öne­ri­le­ri­ni top­la­ya­cak, Ak­sa­ray’a dün­ya­nın en büyük mar­ka­la­rı­nı ve ya­tı­rım­cı­la­rı­nı ge­tir­mek adına tüm adım­la­rı ata­ca­ğız.
Seçim sü­re­ci bo­yun­ca üye­le­ri­miz­den biz­le­re ile­ti­len ta­lep­le­ri ve öne­ri­le­ri de il­gi­li ma­kam­lar­la tek tek gö­rü­şüp çö­zü­me ulaş­tı­ra­ca­ğız. Ak­sa­ray’ı Tür­ki­ye’nin Lo­jis­tik Üssü yap­mak için yeni pro­je­ler ge­liş­ti­re­ce­ğiz.
Ak­sa­ray için bu­gü­ne kadar elini değil göv­de­si­ni taşın al­tı­na koyan Ahmet Koçaş, ola­rak sözüm olsun ki bu şehir Tür­ki­ye’nin en büyük sa­na­yi kent­le­ri­nin baş­la­rın­da ge­le­cek­tir. Bu şeh­rin Ti­ca­ret ve Sa­na­yi­si için ayı­ra­cak za­ma­nı­mız, söy­le­yecek sö­zü­müz, so­run­la­rı­nı çö­zecek bi­ri­ki­mi­miz var­dır. Bu yolda bi­zim­le ha­re­ket edecek olan tüm dava ar­ka­daş­la­rı­ma, Mec­lis Baş­ka­nı­mı­za ve Mec­lis Üye­le­ri­mi­ze, Yö­ne­tim Ku­ru­lu­muz­da­ki ar­ka­daş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yor, tüm hal­kı­mı­zı da saygı, sevgi ve mu­hab­bet­le se­lam­lı­yo­rum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER