© Yeni Aksaray Gazetesi

Ayakkabı boyacılarından teşekkür

Yaz kış, sıcak soğuk demeden evine ekmek parası götürmek için alın teri döken ayakkabı boyacılarına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatıyla soğuktan korunacakları kabinler yapılarak hizmete açılmıştı.

Mehmet Altınsoy Caddesi’nin (Çarşı merkezi) adeta bir simgesi haline gelen ayakkabı boyacıları, kendilerine tahsis edilen bu yeni kabinler sayesinde rahat bir nefes aldı.

Caddeye görsellik katan ve ayakkabı boyacılarını soğuktan koruyan kabinleri yerinde inceleyen Başkan Dinçer, esnaf için hayırlı olmasını temenni ederek bereketli kazançlar diledi.

Kabinler sayesinde çok daha rahat ve sıcak bir ortamda çalışacaklarını söyleyen boyacılar ise Başkan Dinçer’e teşekkür ederek hayır dualarında bulundular ve “Başkanımızdan Allah razı olsun. Vatandaşımıza hizmet vermek için oldukça zorlanıyorduk. Şimdi yeni haliyle birlikte yağmurdan, kardan ve soğuktan kurtulduk. Hem biz hem de müşterilerimiz lostra salonunun yeni halinden çok memnunuz” dediler. *ERSİN ARSLAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER