© Yeni Aksaray Gazetesi

BAYANLAR HENTBOLDA RAKİBE ŞANS TANIMADIK

Aksaray Bldspor: 29 - Konyaaltı Bldspor: 22

Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Liginin 2.devresi pazar günü oynanan maçlar ile başladı. Temsilcimiz Aksaray Bld Spor, sahasında Konyaaltı Bld Spor ile karşılaştı. Maçta Sivas Bölgesinden A Klasman hakemler Hamza Sukan-Halil Kılıç ikilisi düdük çaldı. THF Başkanvekili Gamze Çelik’de Aksaray Spor Salonunda oynanan maçı protokolden izledi.

Maçın ilk devresinde temsilcimiz oyunda üstünlüğü eline alsa da skorda açılma olmadı ve ilk devre 15-12 temsilcimizin lehine sonuçlandı. İkinci devre yine benzer şekilde bir mücadele oldu. Maçta formsuz oyuncuları kenara alan Belediye Spor Antrenörü Muhiddin Kılınç, tüm oyuncularına şans verdi. Aksaray Bld Spor, geniş rotasyona rağmen kenardan gelen oyuncuların iyi performansı ile oyunun hakimiyetini elinde tutarak maçı 29-22 kazanarak, ligin ikinci devresine galibiyet ile başlamış oldu. Temsilcimizde Kübra Özdoğan attığı 7 golle en skorer oyuncu oldu. Diğer gollerimiz İlayda (4), Nezaket (4), Zehra Eker (4), Esra Cak (3), Hüsniye (3), Sueda (2), Mihriban (1) ve Billur'dan (1) geldi.

Ligin ikinci haftasında Antalya Gazi GSK ile deplasmanda karşılaşması gereken temsilcimiz, Gazi GSK nin ligden çekilmesi sebebiyle haftayı maç yapmadan geçirecek.

Haber Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER