© Yeni Aksaray Gazetesi

Belediye Spor Zorlu Maçı Kazandı

Aksaray Bld Spor: 27 - Göktürk Spor: 25

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginde zirve mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Bld Spor, sahasında oynadığı Göktürk Spor maçını kazanarak, haftayı 2 puan ile kapattı. Maçı THF Başkan Vekili Gamze Çelik de izledi.

Maç başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne oldu. İlk devreyi 13-11 Göktürk Spor önde tamamladı. Maçın 2. devresinde temsilcimiz maçı kazanmak için büyük çaba harcadı ve son bölümde öne geçerek maçı kazanmayı başardı. Kaleci Gülbahar yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyette önemli rol oynadı. Belediye Sporda İlayda ve Zehra 8 'er gol ile en skorer oyuncularımız oldu. Göktürk Spor'da da Melek ve Elif 8"er gol atan oyuncular oldular.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Belediye Spor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç:"İki takımı da tebrik ediyorum. Güzel maç oldu. Göktürk Spor da grubumuzun güçlü takımlarından bir tanesi. Savunmada sıkıntılar yaşadık maçın başında. Hücumda da çok gol kaçırınca maç zor hale geldi. İzleyenler için güzel ve zevkli bir maç oldu. Son bölümde daha güçlü kalan takımımız maçı kazanmayı bildi. Kalan iki maçımızı kazanarak ilk devreyi lider bitirmek istiyoruz. Hem rakip takım oyuncularını hem de kendi oyuncularımı tebrik ediyorum."dedi.

Belediye Spor gelecek hafta aynı puana sahip zirve mücadelesindeki rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER