© Yeni Aksaray Gazetesi

BELEDİYESPOR HENTBOLDE BUGÜN YENİ SEZONA BAŞLIYOR

2022-2023 Sezonunda Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginde mücadele edecek olan Aksaray Belediye Spor kadın hentbol takımı yeni sezon hazırlıklarına bugün akşam 18.00’da yapacağı antrenman ile başlıyor.

İlk gün tek antrenman yapacak olan Belediye Spor, salı gününden itibaren yapacağı çift antrenmanlarla güç depolayacak. Teknik heyet tarafından, yaklaşık bir ay süreyle çift antrenmanlara devam edilip, bu süre zarfında da 2 yada 3 tane hazırlık maçı oynanması planlanıyor.

Hazırlıklara başlayan Belediye Sporda Takım Menajeri Emine Kılınç spor servisimize yaptığı sezon öncesi değerlendirmede:’’ Yeni sezonda da Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde mücadele edeceğiz. Eylül aynının ikinci haftasında başlayacak olan lig için, yaklaşık 7 hafta sürecek olan hazırlıklarımıza başladık. Ligde yine kendi alt yapımızdan yetişen, Spor Lisesinde ve Aksaray BESYO’da eğitimlerine devam eden genç sporcularımızla yer alacağız. Kadromuzda kaybımız yok, ama geçen yıl Türkiye Şampiyonu olan genç takımımızın oyuncularından A Takımımıza takviyelerimiz olacak. Dış transfer yapmadan kendi öz kaynaklarımız ile yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımız her geçen sene elde ettikleri tecrübe ile daha yüksek performansa ulaşacaklar. Geçen sezon elde ettiğimiz Gençler Türkiye Şampiyonluğumuz, oyuncumuz Emine’nin bu sezon gösterdiği performans ile Akdeniz Oyunlarında A Milli takımımızda yer almasını ve yine Azra ile Ebrar’ın U-16 Milli takımımızda direk yer almalarını buna örnek verebiliriz. Antrenörlerimiz Muhiddin Kılınç ve Serkan Pala ile birlikte başarılı bir ekip çalışması ile 10.sezonumuzu da başarı ile tamamlamayı hedefliyoruz. En büyük destekçimiz Evren Dinçer’e tüm teknik kadro ve oyuncularımız adına teşekkür ediyorum. THF Yönetim Kurulu Üyemiz Gamze Çelik ile Kulüp Başkanımız Oğuz Eren her zaman yanımızda. Başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz.’’ dedi.

Aksaray Belediye Spor Kadın hentbol takımının grubu önümüzdeki günlerde belli olacak. Ligin başlangıcına kadar çalışmalarına çift antrenmanlar ile devam edecek olan temsilcimiz, hazırlık döneminde en az üç tane de hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

Çalışmalara A Milli Takımda bulunan Emine Gökdemir ve U-16 Milli Takımda buluna Ara Öztürk ve Ebrar Halime Kılıç daha sonra katılacak. Eylül ayının 3.haftasından başlayacak olan 1.Ligde, Aksaray Belediye Spor’un rakipleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER