© Yeni Aksaray Gazetesi

BEYOĞLU MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker, ATSO Başkanı Ahmet Koçaşve yönetim kurulu ile birlikte Motolux 68 Aksarayspor’un, Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynadığı lig maçını tribünden takip etti.

Motolux 68 Aksarayspor, lig karşılaşmalarının ilk hafta maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya geldi. Maç, büyük bir heyecana sahne oldu. Başkan Dinçer, önceki dönemlerde olduğu gibi Aksarayspor'a olan bağlılığını ve desteğini bu önemli günde de sürdürdü.

Başkan Dinçer, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün tüm Aksaray'ın kalbi Aksarayspor ile attı. Sahada Aksaraylı olmaya yakışır bir futbol sergileyen takımımıza, kıymetli yönetimine, emektar teknik heyetine ve yürekli futbolcularımıza saygıyla alkış gönderiyorum. Ayrıca, bu birleştirici ve heyecan dolu spor etkinliğinde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim," dedi.

Başkan Dinçer, kazanılan maça dair "Aksaray'ı sevmeyi hiç bırakmadık ki Aksarayspor'u sevmekten vazgeçelim. Takımımızın her zaman yanındayız. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER