© Yeni Aksaray Gazetesi

Beyoğlu yendi gitti 1-3

Temsilcimiz Aksaray Belediyespor dün sezonun 3.haftasında kendi evinde seyircisi önünde Beyoğlu Yeni Çarşı’yı konuk etti. İlk yarıda 1-0 önde olan Aksaray ekibi 2. Yarıda konuk takımın attığı 3 golle sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Maça lider olarak çıkan temsilcimiz Aksaray Belediyespor ilk dakikalarda hızlı başladı. Baskısını sağlı sollu geliştirdiği ataklarla artırarak rakip kalede etkili olduğu dakikalarda kronometre 25.i gösteriyordu. Aksaray Belediyespor İlker Avşar ile aradığı golü buldu 1-0. İlk yarıda gelen bu gol morali ile ev sahibi takım Aksaray Belediyespor rakip kalede daha çok pozisyon bulmaya başladı. Rakip kalede ikinci gol için atakların hızını kesmeyen siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45. Dakika atılan tek golle1-0 Aksaray Belediyesporun üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci devresine Beyoğlu Yeni Çarşı golle başladı. 50.dakikada gelişen ani atakta sağ taraftan atılan ortaya ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruş yapan Bilal Budak ev sahibi takımın beraberliğini sağladı 1-1. Gelen beraberlik golünün ardından Aksaray Belediyespor galibiyet golü için bütün hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. Oyunu önde kuran Beyoğlu Yeni Çarşı kontra ataklarla gol aradığı bölümde sağ kanattan gelişen atak sonrasında maçın 83. Dakikasında Celil Çelikel ile skorus kendi lehine 2-1 yapan golü kaydetti. Maç da artık 90+4 yaşanırken,   maçın 78. dakikasında oyuna giren Çil Çelikel ikinci golünü atarak skoru konuk takım lehine 3-1 yapan golü kaydetti.  Ve böylece maç Aksaraysporun 3-1 yenilgisi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER