© Yeni Aksaray Gazetesi

’Çevre ödülleri’ verildi

Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir illerinin kalkınması amacıyla kurulan Yeşil Doğa Derneği , Yeşil Kent konseyi ve Nenessa Hotel iş birliğiyle düzenlenen gecede Çevre konulu haberlerin yer aldığı kategoride yılın gazetecileri ödülleri sahiplerini buldu.

Geceye Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ticaret odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Girişimci İş Kadınları dernek başkanı Hatice Şahin Eroğlu, İş Kur Müdürü Mahmut Akkuş, AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen, İl Kültür Müdürü Mustafa Doğan, Organize sanayi Müdürü Ayhan Ermiş, Orman Şube Müdürü Abidder Yurtman, Valilik Basın Müdürü Selahattin Göktaş, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, Çölyak Dernek başkanı Seda Özer, Belediye Başkanlar Birliği Aksaray temsilcisi M.Gazi Eşmekaya ve basın mensupları katıldı.

Yeşil Doğa Kent Konseyi başkanı Abdulkadir Ay’ın sunum konuşmasıyla başlayan program, Orta Anadolu nun kalkınması için önerilen ‘’Ortaşehir ‘’ projesi hakkındaki gelişmeler ve hedefler slayt gösterisiyle anlatıldı. Daha sonra Basın mensuplarının iklim ve çevre konusunda yaptıkları haberler verilen plaketlerle ödüllendirildi. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER