© Yeni Aksaray Gazetesi

CHP Çelenk koydu

30 Ağustos Zafer Bayramı alternatif kutlama olarak CHP yöneticileri tarafından alanda anıta çelenk sunma ile başladı. İl Başkanı Hacı Ali keleş yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir.

26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan savaşı ile vatan topraklarından düşmanın ayak izleri silinmiş, ve Anadolu toprakları Büyük Türk Ulusuna ebedi yurt olarak kazandırılmıştır.

         Bu zafer Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla topyekün verdiği başarılı bir mücadelenin eseridir.

        Bugün gelinen noktada maalesef ulusal bayramlarımız ulusal değerlerimiz bizlere unutturulmaya çalışılıyor.

    Atatürk’e hakaretlere, saldırılara sessiz kalınıyor. Devletin tarikatlara yuva haline gelmesine  Cumhuriyet değerlerine, ilkelerine saldırılara göz yumuluyor.

    Ne yaparlarsa yapsınlar biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkacağız değerlerimize saldırılanların karşısında duracağız

  29 Ekimleri,19 Mayısları,30 Ağustosları, 23 Nisanları büyük bir coşku ve çoğunlukla kutlamaya devam edeceğiz.

 Büyük önderimiz Mustafa Kemal’in ilkelerini yaşatacağız.

      Bu duygu ve düşüncelerle başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.” *HABER MERKEZİ 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER