© Yeni Aksaray Gazetesi

Çocuk Festivali yapılacak

13 - 14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Aksaray Belediyesi Çocuk Festivali’nde çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler ve birçok etkinlik yer alacak.

Bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi çocukları da unutmayarak bu bağlamda çocuk festivali düzenliyor. 13 - 14 Ağustos tarihleri arasında 2 gün sürecek Aksaray Belediyesi Çocuk Festivalinde; çocuklar zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak, birçok etkinliğe katılma şansı yakalayacak.

Çocuk Festivali Bilim Merkezi bahçesinde yapılacak. Festivalde, geniş oyun alanlarında her gün iki tiyatro gösterimi ve masal anlatımının yanı sıra kurulacak platformda TRT çocuk tiyatro oyunları, mini hayvanat bahçesi, sıcak balon uçuş gösterisi çocuklarla buluşacak. Çocuklar, TRT Çocuk kanalının sevilen karakterleri olan Limon ve Zeytin’in yeni maceralarını ilgiyle izleyecekler. Etkinliğin son gününde ise Anadolu rock’ın güçlü temsilcisi Kıraç sevilen şarkılarıyla bir müzik resitali verecek.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer düzenlenecek çocuk festivaline tüm çocuklarımızı bekliyor ve herkesi festivalimize davet ediyorum dedi. *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER