© Yeni Aksaray Gazetesi

Dağ köyleri ziyaretinde talepler dinlendi

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu öncülüğünde yatırımcı kuruluşların amirlerinden oluşan devlet heyeti dağ köyleri diye bilinen bölgelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk durak Akhisar köyü oldu. Bölge insanları ile hasbihal edildi, istek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edip çözümleri için istişarelerde bulundu.

Daha sonra Yuva köyüne geçildi. Burada da bölge sakinleri ile sohbet yapıldı. Devletten istekleri soruldu. Birim amirleri ve bazı STK temsilcileri ile karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

 

Vali kumbuzoğlu öncülüğündeki heyet Karaören’e geçti. Üzümü ve pekmezi ile meşhur olan Karaören köyü sakinlerine seslenen vali Kumbuzoğlu, ‘Ayağınıza geldik anlatın derdinizi’ diyerek söze başladı. Köylü vatandaşlar ve muhtarlarda taleplerini bildirdiler.

Ziyaret Karataş köyünde devam etti. Muhtar ve bölge sakinleri tarafından karşılanan vali Kumbuzoğlu, bu köyde de yine sıkıntı ve dertleri dinlemek için anlatın dedi. Bazı medeni cesareti yüksek vatandaşlar şunu isteriz bunu isteriz tarzından taleplerini iletti.

Günün son ziyareti ise Bağlı köyüne yapıldı. Birim amirleri, birlik, oda ve borsa başkanları ile Bağlı’da vatandaşların derdi dinlendi, talepleri alındı. Hasbihal etmek, istek ve ihtiyaçları yerinde almak için ayağınıza geldik diyen vali Kumbuzoğlu, iyi dilek ve temenniler ile köyden ayrıldı. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER