© Yeni Aksaray Gazetesi

DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜK

3.Lig 2.Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor Pazar günü sezonun 30.haftasında deplasmanda Kuşadasıspor takımına konuk oldu. Maça iyi başlayan siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor aradığı golü 16.  dakikada Hasan Gündoğdu ile buldu. Durum Aksaray lehine 1-0. Erken gelen gol karşısında şaşkına dönen ev sahibi Kuşadasıspor beraberlik golü için Aksaray kalesine yüklendikleri dakikalarda orta sahada yaptıkları hata sonrasında bu defa dakikalar 30 u gösterirken Mervan Yiğit ile ikinci gole ulaşan Aksarayspor durumu 2-0 galibiyete çevirdi. İlk yarı bu skorla son buldu.

Maçın ikinci devresine ev sahibi Kuşadasıspor baskılı ve hızlı başladı. Bu baskı aradığı golü de getirdi. Maçın 49. dakikasında Murat Çaydemir skoru 2-1 yapan golü kaydetti. Gelen bu golle umutlanan ev sahibi Kuşadasıspor, beraberlik golü için sürekli Aksaray kalesine yüklense de defans oyuncuları ileri uç adamlarına gole geçit vermedi. Maç 2-1 Aksaray Belediye sporun üstünlüğü ile biterek, deplasmandan üç puanlık bir galibiyetle dönüldü.

Bu alınan galibiyet Aksaraysporun haftalar sonra play-off grubu içerisine girmesini sağladı. Aksarayspor hafta sonunu Bay geçeceği için maç yapmadan geçirecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER