© Yeni Aksaray Gazetesi

Deplasmandan lider döndü

Komşu il Niğde spor’a konuk olan Aksaray Belediyespor 4-0’lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.

3. Lig 3.Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor Pazar günü sezonun 24.haftasında deplasmanda lig sonuncusu Niğdespor takımına konuk oldu. Şampiyonluk yolunda puan kaybetmek istemeyen siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor maça hızlı başladı. Sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede baskı kurdu. Niğdespor takımı bu baskıları önlemek adına katı bir savunma anlayışıyla sahada mücadelesini sürdürdü. Maçta dakikalar 36'yi gösterirken Aksaray Belediyespor aradığı golü golcü futbolcusu İlker Avşar ile buldu 0-1. Bu gol ilk 45. Dakikanın da sonucu oldu.

Maçın ikinci devresine Aksaray Belediyespor baskılı başladı. Yine sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede baskı kurdu. Maçın 55.dakikasında Hasan Gündoğdu ile skoru 0-2 yapan golü kaydetti bu gol takımı rahatlattı.

Maçta ataklarının hızını kesmeyen temsilcimiz Aksaray Belediye Spor bu defa 69.dakikada Aykut Sarıdoğan ile skoru 0-3 yapan golü kaydetti. Maçta dakikalar 90'ı gösteriyordu ikinci golün sahibi Hasan Gündoğdu sahneye tekrar çıktı ve skoru 0-4 yapan golü kaydetti. Kalan bölümde maçta başka gol sesi çıkmayınca Aksarayspor deplasmandan 4-0 galip dönen takım oldu. Bu galibiyet Aksaray Belediyesporun tekrar liderliğe oturmasını sağladı. *ERSİN ARSLAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER