© Yeni Aksaray Gazetesi

Edebiyat ve sanat dolu bir akşam

Mustafa Yazıcı Ortaokulu tarafından düzenlenen Şiir Dinletisi Programı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, birim amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sanata ve edebiyata gönül veren öğrencilerin şiir ve türkü performansları izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Programda sahne alan öğrenciler, özenle seçilmiş şiirleriyle izleyicilerden tam not aldı.

Vali Kumbuzoğlu ve İl Müdürü Alpaslan, etkinlik sonunda sahneye çıkarak programda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve yöneticileri tebrik etti. Vali Kumbuzoğlu, bu tür etkinliklerin öğrencilerin özgüven kazanmasında ve kültürel gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak okul yönetimini kutladı. Etkinlik, hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi. *CEREN NERGİZ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER