© Yeni Aksaray Gazetesi

Faaliyetlerimizi basın duyuruyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle il genelinde görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Dinçer, toplumun haber alması ve kamuoyunun aydınlatılmasında basının önemli görev ifa ettiğini söyledi.

Yerel medyanın gücüne değinen Başkan Dinçer,  Aksaray basını ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Belediye faaliyetlerinin yerel ve ulusal ölçekte tanıtılması ve kitlelere ulaştırılması noktasında basın emekçilerinin göstermiş oldukları özveriye dikkat çekti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı konuşmasında; “Belediyemizin çalışmalarının takip edilmesi, gece gündüz demeden bizlerle beraber olmanız bu faaliyetlerin kamuoyuna aktarımıyla mesleki yaklaşımınızdaki bağlılığı da göstergesidir. Başta bu görev ve çalışmalarda göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorum. Aksaray’ımızın gelişmesi, büyümesi ve ilerlemesi için yapmış olduğumuz çalışmaların hem yerel hem de ulusal basında tanıtılması konusunda üstlendiğiniz rolü oldukça büyük, bunun farkındayız. Buna da değinmek isterim ki küresel çapta devam eden koronavirüs salgınında sergilediğiniz fedakârca çalışmalarınız unutulmayacak.  *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER