© Yeni Aksaray Gazetesi

Fadime ninenin duası kabul oldu

Dağda yapılan ağaçlandırma çalışmalarından dönerken kurtuluş mahallesi Dorikini sokakta yol kenarında oturan kadınların yanına giden vali Hamza Aydoğdu, Fadime ninenin duasını aldı.  “Dualarım kabul oldu. Seninle görüşmek istiyordum’ diyerek sevincini ifade eden Fadime nine, evinin dağa yaslanması ile birlikte sürekli nem aldığını bir çare bulunması yolunda talebini iletmesi üzerine Vali Aydoğdu’ya sarıldı ve dua etti. Fadime ninenin elini öpüp Ramazanını tebrik eden vali Aydoğdu, gerekli incelemeyi yaptıracağını ifade etti.

Yaşadığı olaydan dolayı büyük sevinç yaşayan Fadime Işık, televizyondan izlediği Vali Aydoğdu’ya bazı sorun ve ihtiyaçları ile ilgili durumunu anlatmak istediğini, bu nedenle akşam dua ettiğini söyledi.  

Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber’de Işık’ın elini öperek samimi sözleri ve hayır duası nedeniyle Işık’a teşekkür etti.

Duasının gerçekleşmesinden dolayı çok sevindiğini ifade eden Işık; kısa süre içinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerinin evine gelerek gerekli inceleme çalışmalarını başlattıklarını söyledi. *VALİLİK BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER