© Yeni Aksaray Gazetesi

Gençlere daha iyi bir Türkiye için çalışıyoruz

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajında şunları söyledi : “ Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, İstiklal harbinin başkomutanı ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yedi düveli düşman topraklarından atmak, sırtlan gibi ülkemize çökmeye çalışanları perişan etmek için ölümü göze alarak başlattığı mücadele önemlidir.” Dedi.

Bugün , Türkiye’nin yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve göçmen sıkıntılarının birgün sona ereceğini, Türk milletinin hangi koşulda olursa olsun ümidini kaybetmeyecek kudrette bir millet olduğunu belirten Ayhan Erel, gençliğin asla umudunu yitirmemesi gerektiğinin altını çizdi. Erel “ Bugün, tarihi destanlarla dolu olan Türk milletinin yeni ve şanlı bir sayfa daha açtığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı, hasımların bir bir diz çöktürüleceği , Türk milletinin şartlar ne olursa olsun asla pes etmeyeceğinin , özgürlüğünü kazanmak için ölümü göze almaya her zaman hazır olduğunun, fedakarlık ve kahramanlığının tüm dünyaya gösterildiği gündür. 

Atatürk, şanlı mücadelenin başladığı 19 Mayıs’ı gençlere armağan ederek Türk gençliğine verdiği önemi vurgulamış, Cumhuriyetin ilanından sonra ise, “Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz” diyerek Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiştir.

Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizinin yaşandığı bugünlerde, gençlerimiz ne yazık ki umutlarını yitirmeye başlamış, yurt dışına yönelmiştir. Beyin göçü, Türkiye’nin en büyük sıkıntılarından birisi haline gelmiş, coğrafyamızda yaşanan krizler de bu göçü tetiklemiştir.

Suriye, Irak, Afganistan, Pakistan gibi ülkelerden Türkiye’ye akın akın düzensiz göçmen gelirken, ülkemizin gençleri Avrupa’ya , Amerika ve Avustralya’ya göç ediyor, gelecek açısından en büyük tehlike olan demografik tehdit günden güne artıyor. 

İYİ Parti olarak yaşanan sıkıntıları görmekte, bu sıkıntıların çözümü için projelerimizi milletimizle anlatmaktayız. Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde gençlerimize daha İYİ bir Türkiye’yi teslim etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edecek, zamanında ya da erken yapılacak ilk seçimde geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için ülkemizin yönetimini alacak ve onlara hak ettikleri değeri vereceğiz.

Bu süreçte gençlerimizden ricamız , asla ülkemizden, devletimizden, bayrağımızdan, bu güzel topraklardan umutlarını kesmemeleridir. Gençlerimiz unutmamalıdır ki; Muhtaç oldukları kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER