© Yeni Aksaray Gazetesi

Gençlerle çevre temizliği yaptı

Ortaköy ilçesinin Kaymakamı Ahmet Karatepe, Aksaray Valiliği koordinesinde ve Orman İşletme Müdürlüğü’nün desteğiyle Balcı Mahallesi’nde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldı. Etkinlikte, gençler cam ve çöp atıklarını toplayarak ormanlık alanı temizledi.

Doğaya sahip çıkmanın önemine vurgu yapan Kaymakam Karatepe, “Ormanlarımız bize atalarımızdan miras, gelecek nesillere ise emanettir. Onları korumak hepimizin görevi” dedi. Çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gerektiğini ifade eden Karatepe, etkinliğe katılan gençleri, onların yetişmesinde emeği olan ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Kaymakam Karatepe, ayrıca çevre duyarlılığına yönelik bu anlamlı organizasyona öncülük eden Vali Kumbuzoğlu’na ve Orman İşletme İl Müdürü Abidder Yurtman’a teşekkürlerini iletti. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER