© Yeni Aksaray Gazetesi

Gençlik Merkezinde tanışma programı

Aksaray Müftüsü Veysel Işıldar İmam Hatip Lisesi Öğrencileri için tertip edilen Tanışma Programına katıldı.

Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde düzenlenen tanışma programına Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesinde eğitim gören kız öğrenciler davet edildi.

Burada öğrenciler ile bir araya gelen İl Müftüsü Işıldar, güzel ahlak başta olmak üzere, bazı güncel meseleler, Filistin ve Gazze ile manevi değerlerimiz hakkında hasbihal etti.

Diyanet Gençlik Merkezinin çalışmaları hakkında da bilgi veren İl Müftüsü Veysel Işıldar; “Bu mekanlar ve imkanlar sizler için oluşturuldu. Her zaman gelip burada güzel vakit geçirebilir, yapılan program ve faaliyetlere katılabilirsiniz” diyerek davette bulundu. *AYHAN ÖZDEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER