© Yeni Aksaray Gazetesi

Genel Merkez üyeleri Aksaray’da ağırlandı

AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri, Aksaray İl Başkanlığının organize ettiği programda ağırlandı. Genel Merkez MKYK Üyeleri Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Konya Milletvekili Tahir Akyürek Emekliler Dinlenme Evinde Aksaray parti yöneticileri ile bir araya geldi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti olarak biz çok büyük bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi bir ve beraberce, birlikteyiz. Aksaray için, ülkemiz için tüm teşkilat mensuplarımızla gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Aziz milletimize hizmet yolunda bizlerle fedakarca yol yürüyen tüm teşkilatlarımıza kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Ertesi gün ise AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir, Kültür Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Serpil Yılmaz ile Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı, MKYK üyesi Fatoş Gürkan Aksaray’a geldi.

MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit ailesi, engelli, yaşlı ve aile ziyaretlerinde bulundu. *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER