© Yeni Aksaray Gazetesi

GÖRKEMLİ AÇILIŞ Ünlü mankenlerin defilesi nefes kesti

Aksaray’ın ekonomik ve ticari hayatına uzun yıllardır değer katan Emin Mağazası, Songül ve Erkan Özçifçi çiftinin girişimleriyle modern konseptli yeni yerinde muhteşem bir açılış programıyla kapılarını açtı. İş, siyaset ve podyum dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren açılışa, yıldız mankenlerin sahne aldığı nefes kesen defile damgasını vurdu.

Açılış programına; Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ak parti il başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, çok sayıda davetli ve yüzlerce Aksaraylı vatandaş katıldı.

Şehrin ticari hacmine büyük katkı sunacak yeni mağazanın açılışında protokol üyeleri örnek bir karara imza attı. Açılış kurdelesi; Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in hemen yanında yer alan Buğra, Arda ve Sude isimli çocuklar tarafından dualar eşliğinde kesildi. Çocukların kurdele kesimi, açılışa ayrı bir renk ve anlam kattı.

Açılışa katılarak esnafa destek veren ATSO yönetimi adına yayımlanan tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi: "Meclis Başkanımız Sn. Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet Kulak, Emin Mağazasının Açılış Programına Katılım Gösterdiler. Firmamıza Hayırlı ve Bereketli Bol Kazançlar Diliyoruz." Denildi.

Açılış töreninde konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, üretimin, istihdamın ve şehre katma değer sağlamanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Yeni iş yerimizin Aksaray’ımıza, işletme sahiplerine ve tüm hemşehrilerimize hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini diliyorum. Üreten, istihdam sağlayan ve şehrimize yatırım yapan her girişimcimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

İyi Parti milletvekili Turan Yaldır ise, şehre kazandırılan bu tür işletmelerin yaşatılması için alışveriş yapılması gerektiğini söyledi.

Protokol konuşmaları ve kurdele kesiminin ardından etkinlik alanı tam anlamıyla bir görsel şölene ev sahipliği yaptı. Emin Mağazası'nın yeni yerine özel düzenlenen dev defilede, Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü sanatçı ve mankenler Özge Ulusoy, Özlem Yıldız ve Gizem Özdilli podyuma çıktı. Şıklıkları ve zarafetleriyle göz kamaştıran ünlü mankenlerin yer aldığı defile, davetliler ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve hayranlıkla takip edilerek, adeta nefes kesti.

Songül & Erkan Özçifçi çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşen bu görkemli açılış, yüksek vizyonu ve şık organizasyonuyla Emin Mağazası'nın Aksaray’daki yeni dönemine damga vuracağının işareti oldu.*ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER