© Yeni Aksaray Gazetesi

Görme engellilerin hayatı kolaylaştırılacak

Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramazan Dağ ve beraberindeki görme engelliler Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ettiler.

Görme engelli çocuklar Başkan Evren Dinçer’e çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Dernek Başkanı Ramazan Dağ, yaptığı açıklamada derneği faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sportif faaliyetlerde Aksaray’ın adını başarıyla duyurduklarını ifade ederek bu konuda Başkandan destek istedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunun altını çizerek “Bizler Aksaray belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için imkânlarımız dâhilin de ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.” şeklinde konuştu. *BELEDİYE  BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER