© Yeni Aksaray Gazetesi

GÖZLER MERSİN MAÇINA ÇEVRİLDİ

Motolux 68 Aksarayspor sezonun 2. hafta maçında deplasmanda Turkısh Oıl Yeni Mersin İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip maçın hazırlıklarını TOKİ Tesislerinde dün yaptığı son idmanla sonlandırdı ve bugün öğle saatlerinde ise Mersin’e hareket edecek.

Takımın çalışmaları hakkında spor sorumlumuzun yakından takip ettiği “Aksarayspor’umuz, dün yaptığı antrenman ile Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sona erdirdi. Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım yönetiminde TOKİ Tesisleri’mizdeki antrenman, ısınma ve pas çalışması ile başladı. Futbolcularımız, 6’ya 6 4 takım olarak oynanan minyatür kale oyunu ile devam eden antrenmanı, 8’e 8 turnuva maçları ile tamamladı. Takımımız, dün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sonlandırdı.”
TEK HEDEF PUAN VE PUANLARLA DÖNMEK
Motolux 68 Aksarayspor sezonun 2. haftasında deplasmanda oynayacağı yaralı Yeni Mersinspor maçına mutlak puanparalosı ile hazırlanıyor. Lige kendi evinde aldığı 2-0’lık Beyoğlu Yeni Çarşı galibiyete ile başlayan siyah-beyazlı ekip ikinci hafta maçında ise Mersin deplasmanından puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER